Palvelut

Lounasravintola

Taikassa tarjoamme arkipäivisin ravitsevan kotiruokalounaan sekä raikkaan salaattipöydän viikoittain vaihtuvalta lounaslistaltamme. Huomioimme ruoka-annoksissa tarpeen tullen erityisruokavaliot, joista lisätietoja tarjoaa henkilökuntamme. Meiltä myös kahvilatuotteet suolaisia ja makeita herkkuja unohtamatta.

Voit nauttia lounaan viihtyisässä ravintolassamme tai kiireen keskeltä napata mukaasi!

Katso lounaslista ›

Ravintolastamme voit ostaa ennakkoon maksettuja lounaslipukkeita. Maksuvälineenä käyvät myös Smartum-lounassetelit.

Catering-palvelut

Café Taika tarjoaa catering- ja pitopalvelua ravintolakiinteistön kokous- ja juhlatiloissa. Voit tilata kauttamme koko tarjoilun suurempaan juhlaan tai kahvituksen pienempään tilaisuuteen. Huomioimme myös erikoisruokavaliot, kuten gluteenittomat ja maidottomat erikseen pyydettäessä.

Ota yhteyttä ›

Kokoustilat

Tarjoamme parhaat puitteet sinun kokouksillesi tai tapahtumallesi.

Taika-kabinetti

Ravintolamme yhteydessä sijaitseva rauhallinen Taika-kabinetti tarjoaa erinomaiset puitteet kokouksille, palavereille ja pienemmille tilaisuuksille. Rauhaisa kabinettitilamme soveltuu 10 hengelle ja käytössä on videotykki, valkokangas ja erillinen WC.

Taika-kabinetti

Until it's done -kabinetti

Tilava 12 hengen Until it’s done –kabinetti sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa. Tässä kabinetissa on monipuolinen varustelu onnistuneen kokouksen pitämiseen: internet-yhteys, fläppitaulu, videotykki, valkokangas ja äänentoistojärjestelmä sekä oma WC.

Until it's done

Koko ravintola

Voit varata myös koko ravintolan käyttöösi yksityistilaisuutta varten. Taika-ravintolassa järjestät helposti ja vaivattomasti yrityksen juhlat, yksityiset iltatilaisuudet, syntymäpäivät, pikkujoulut, virkistyspäivän tai asiakastapahtuman. Tilaan mahtuu järjestelyistä riippuen 60-80 henkilöä. Catering-palvelumme toteuttaa herkulliset tarjoilut jokaiseen tilaisuuteen sopivaksi.

Varaa kokoustila numerosta 0400-263400 tai info@cafetaika.fi

Ravintola