0400 263 400

Ravintolasali

Kokoustilat

Ravintolasali

Ravintolasali
25 € / tunti

Koko ravintolasali käyttöösi yksityistilaisuutta varten. Tilaan mahtuu max. 75 henkilöä. Catering-palvelumme toteuttaa herkulliset tarjoilut jokaiseen tilaisuuteen sopivaksi.

Salissa on 2valkokangasta, joten tiedon jakaminen onnistuu isommallekkin porukalle.

Varattavissa arkisin klo 7-10 ja 14 jälkeen, sekä viikonloppuisin kokopäiväksi. (Ilta ja viikonloppu varaukset sähköpostitse info@cafetaika.fi).

Valitse päivä

Perjantai 07.10.

Valitse ruoat ja juomat

Perunarieskarulla saa makunsa maakunnan perunoista ja paikallisen lihajalostamon savuhärästä.
Maun viimeistelee tuorejuustolevite, rucola ja tuorekurkku.

Maakunnan perunoista makunsa saaneen perunarieskan täytteenä aitoa kreikkalaista fetajuustoa, kurkkua, tomaattia, pinaattia ja rucolaa.

Naposteluhedelmät koostetaan sesongin tuoreista hedelmistä.

Mansikka-vadelmasmoothie luonnonjogurtilla. Laktoositon ja gluteeniton. 300ml.

Ananas-mangosmoothie luonnonjogurtilla. 300ml.

Taikan oma pullacookies. Kaardemummalla maustettu pulla pehmeällä cookieskeksi-sydämellä. Pulla on laktoositon, mahdollista saada myös gluteenittomana.

Taikan keittiön seesam-bagelit täytetään nyhtökauralla, paahdetulla paprikalla, yrttituorejuustolevitteellä ja rucolalla.

Päivän lounas tarjoillaan cafe Taikan ravintolasalissa arkipäivisin klo 10.30 - 13.30. Ilmoita erikseen, jos haluat, että lounas toimitetaan kokoustilaan.

Suolaistenpalojen klassikko,savuporopiirakka. Sopii aamupalaverin aloitukseen kuin iltapäiväpalaverin huikopalaksi. Piirakka on laktoositon ja mahdollista valmistaa myös gluteenittomana.

Henkilömäärä